fredag 31 december 2010

Gott nytt år

Sitter hemma i soffan och väntat på att kl ska gå så jag kan börja dricka, David kompisar har precis kommit så dom sittar och dricker! Ikväll ska jag först hem till Sofie med tjejerna och äta sen Åker jag vidare till Amanda och Rasmus och träffar David och firar tolvslaget med honom :) hoppas kvällen blir bra, men är fortfarande inte fullklädd... Men det blir nog bra! Hoppas ni alla får en bra kväll för det ska jag ha, vi hörs puss

onsdag 29 december 2010

God morgon

Har nyss vaknat, hatar att sova utan David.. Men nu sitter jag och grejar med min nya mobil som blev en iphone ;)Hihi är så himla glag, jag har verkligen världens bästa pojkvän!!

Nu har jag förhoppningsvis gjort ett inlägg från mobilen :) hoppas det gick!? Hörs sen puss

tisdag 28 december 2010

borlänge

sitter och väntar på david, han kommer snart hem från jobbet sen åker vi mot borlänge och shoppar lite, vi får sällskap utav Emma och micke! :) Förhoppningsvis kommer jag hem med en ny mobil om allt går som det ska den här gången... Annars blir jag väldigt irriterad!

Igår när jag slog på tv'n fastnade jag framför Rädda Willy, och idag fastnade jag framför Rädda Willy 2, haha! :) Så nu hoppas jag att Rädda Willy 3 är samma tid imorgon!!!

I lördags var det roligt, dock kanske det blev ett glas för mycket för mig... Att jag aldrig lär mig att dricka rätt mängd, haha! Och imorgon så ska jag, Emma, Davids mamma och davids mormor ha en tjejkväll :) Det kommer nog bli riktigt trevligt, lite vin och mat! Hörs ikväll kanske! Pusssssss





Varför förstår jag aldrig? 
Tänker på dig varje dag...

lördag 25 december 2010

Juldagen = Fest

nu är allt julfirande över, har fått jätte mycket fina julklappar, kanske visar sen! Av min älskling har jag självklart bara fått saker jag önskat mig, åh han är så bra :) Han är verkligen den bästa.

Ikväll ska vi hem till Hannah och äta mat och dricka, roligt! Sen blir det utgång på lite mindre roliga Solo.. haha! Hoppas det är mycket folk. Men jag hoppas det blir roligt. Ska börja göra mig iordning nu så jag är klar tills vi ska åka, CYA!

torsdag 23 december 2010

Jul imorgon

Har verken haft lust eller ork att skriva något i bloggen, men nu så :)
Idag har jag och david köpt dom sista julklapparna, för imorgon är det jul! Åh, så jag har längtat!!! Men Jag har ju dock firat jul redan, vi var ju hem till davids mamma i lördags och fira med hans släkt där :) Fick lite julklappar, tex en, halsduk, chokladtomtar, sen fick jag och david en sodastream och ett rivjärn och lite annat :)

Jag och david hade ju bestämt att vi inte skulle ge varandra paketen förens på julafton men självklart så kommer han in med världens största paket till mig, blev så himla glad! Och det bästa av allt var att i paketet låg det två tegelstenar (HAHA) där han hade satt på två papparslappar, en på en mobil!!!!!!! och en på mobilsurf eller något..? Men gud vad glad jag blev, min älskling är ju föööör bra :) Fick alltså en mobil utav min gulle-tussis! Men han får inte sina julklappar för ens i morgon :)

ikväll ska vi hem till david syster och äta mat, eller vi åker om 40 min typ :) Myysigt!
sen på lördag blir det lite party!
CYA!

bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst

lördag 18 december 2010

tidig julafton

snart åker vi hem till davids mamma, ska fira jul idag eftersom det passade bäst för alla idag :) Och jag o david ska ju hem till farmor & farfar på jul sen.. Men idag är jag glad, har längtat superduper mycket till den här dagen!! Är klar med allt julgodis också. Kommer nog få min första julklapp idag, lycklig :D haha!
Jag o david ska vara tomtar också, (hoppas inga barn läser detta!)


Nu måste jag fixa, cya!

torsdag 16 december 2010

Herregud

vilken dålig bagare jag är...
Precis gjort klart det första julgodiset, det stod på receptet att det skulle ta 30 min, jag har hållt på i nästan 2 timmar....? Här har ni resultatet, fan vad fula dom blev :( Det är ju knappt så man vill smaka....

Blev inge många heller.. Men ska försöka mig på det andra, det kanske är lättare?
suck, vad drygt det var!

"Åh, till Magaluf styrde vi vår sista resa"

Dagen började bra, först arbetsförmedlingen sen lunch på coco thai med älsklingen!! Åkte med mamma upp till steffo sen och fixa, för david behövde vara lite ensam för han skulle tydligen fixa en sak åt mig :) :) ):) :):) Jag hoppas det är en till julklapp!!

Nu ska jag straxt börja göra lite julgodis :) Men medans jag tar tag i det så lyssnar jag på "Åh, till magaluf" haha! slänger in lite bilder fårn mallllllllllllis :)


'Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa,
och jag kunde inte hindra dig, 
jag vet inte vad det var,
men du ville stanna kvar
'

cp killen?





vilken stjärna!



gud vad skänt det skulle vara att va utomlands nuuuuuuu!

onsdag 15 december 2010

snart jul

David är på jobbet och jag sitter här som vanligt. Har vart upp till stallet idag, tvättade rent steffos sår osv.. Väntar på att paradise ska börja, sen vet jag inte vad jag ska göra. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på möte kl 10. Sen ska jag nog börja med julgodiset som ska vara klart tills på lördag! Får se om det blir som jag tänkt mig..? haha!

David fixade lamporna till granen idag så jag kunde pynta :) Så nu är det klart, ännu mera julstämning! Jag längtar verkligen till julen nu, men bara 2 dagar kvar tills vi startar med julfirandet!

tisdag 14 december 2010

det enda jag vill ha är lite la la la...

la la la la la laaa!
Väntar på att paradise hotel ska börja, sen senare är det desperate, älskar det!!
Har försökt pynta julgranen nyss, men gav upp efter en massa trassel med ljusen. David får helt enkelt fixa det så kan jag göra resten sen :) Så himla tråkigt att det bara krångla, eftersom jag sa till David att jag kunde fixa de. Haha! Men tydligen så kunde jag inte...

Hade riskettan idag också, så nu är det klart! Lite drygt var det, ville bara hem och sova.
Var upp till stallet sen och fixa hästarna, bara en massa krångel det också!! Kalle ville inte komma in och steffo hade sparkat sig lite här och där på benen. SÅÅÅ drygt med vintern när dom har broddar, för det kan sluta illa.. Som det höll på att göra förut med steffo när han skar upp hela insidan av benet med broddarna :S Blir det värre får han helt enkelt börja med skydd i hagen, vill inte ha nå mer sår nu...

När vi kom hem så fick vi besök av pappa, helena, emma, jesper och viktor. Han blir bara större och större :) Mina gullsyskon!

Sist min plupp gjorde illa sig pga. broddarna...




måndag 13 december 2010

vad ska man skriva?

Äntligen har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen igen!! Nu är det dags att ta tag i livet, ska dit på möte på torsdag också. Imorgon blir det riskettan också! Nu är det bara ett jobb, körkort och en häst som fattas :)

Har världens disk som vanligt att ta hand om, men orkar verkligen inte... Tänk att det kan vara så jobbigt?

Vill ha Jul nu, 5 dagar kvar sen firar vi lite i förväg! Mycket bra, mycket bra :) Fick mina nya skor idag också, wiho!!




söndag 12 december 2010

Dansbilder

 tyvärr så vart bilderna skitdåliga.....

 
 Söta små barn som dansade
 Tessa i mitten
 Tessa i gråa byxor
Och tessa i mitten


Har förälskat mig i piggelin, kan inte sluta äta det...
Fast jag fryser så vill jag bara ha meeeeeeer!

Ps. Love you, D

terrordåd

Sitter hemma och väntar på att klockan ska gå, har vart upp till stallet med mamma och fixat hästarna! Övningskörde också.. David är på jobbet, tråkigt!! Vill hellre att han ska vara här vid mig ist :)

Läste om det som hände i Stockholm.. Usch, det är otäckt tyckker jag! Nu bara väntar man ju på att nästa sak ska hända, typ krig eller nått.. :S Har alltid vart rädd för det, men man forstod ju att det skulle hända förr eller senare, världen blir ju bara värre och värre, och vissa värkar ju tro att om man bombar lite här och där så blir det bättre, usch hur vissa människor är!! Jag vill leva i en trygg och säker värld!

Men till något annat, min maga krånglar fortfarande. Så fort jag får i mig nå mat eller något så svider det i hela magen! Någon som vet vad det kan vara för fel!? Det gör väldigt ont iaf. Vill inte gå till doktorn heller, för då får jag väll ta en massa prover osv, det är verkligen min största fobi! Hatar sprutor, nålar och doktorer..


Mitt hjärta

lördag 11 december 2010

kallt kallt kallt

Sitter och väntar på mormor som ska komma och plocka upp mig sen ska vi åka och titta på Tessas dansuppvising! :) Åkte upp med mamma till stallet och red idag, blev bara en lugn barbackatur, det var skönt! Men nu efteråt så håller jag på att frysa ihjäl, blev inte ens bättre av att jag tog en varmdusch...

Idag har jag haft riktigt ont imagen igen.. Efter att jag åt frukost så blev det att spänna och nästan svida i magen, tycker inte alls om det. Blir det inte bättre får jag ju helt enkelt gå till farbror doktorn! Orkar inte med det längre.. Det gör alldelses för ont i mellanåt :S Hela den här veckan har vart katastofal!! Har blivid dunderförkyld och så har jag haft världens mensverk på det, kunde ju inte bli bättre? Usch vad har vart drygt..

Fick en förfrågan om jag ville med ut ikväll men fattig som jag är så har jag ju inga pengar, måste spara om jag ska kunna gå ut på juldagen! Men är lite festsugen men vad gör man när man inte har några pengar? :( Livet är hårt ibland... Men min mage klarar nog inte av alkohol heller så det blir väl bra för den att vila, annars sypr jag väl upp det bara.. Dumma mage! Just nu önskar jag att jag var miljonär så jag kunde göra vad jag ville. Men det är jag ju inte så det blir ingen utgång ikväll även om jag vill eller inte, Förlåt mina vänner att jag är fattig och tråkig... ;) haha!

Dags att göra mig iordning sen ska jag hem och lägga mig under filten och hoppas att jag inte dör av magsmärtor.. USCH!!! Ska ta med kameran så kanske lägger upp lite bilder från dansen sen :) CYA!

fredag 10 december 2010

Fredag

Äntligen är det fredag! Älskar helg för då jobbar inte david ;) Men det blir en kort helg för oss, eller för han! Han börjar igen på söndag sen är han borta på lördagen på hockey så vi hinner inte ha så mycket helgmys.. Men men, eftersom han är borta på lördag så passar jag på att åka upp och rida på min underbara ponny :) Mamma följer nog med på kalle också så får jag lite sällis, sen på kvällen ska vi på tessas dansuppvisning! Det blir kul, att få se henne dansa.

Åkte med mamma upp och fixade hästarna på fm, sen körde jag lite. Vi hann också åka förbi vid Gunnel och fika lite, sen fick jag ett par nya mjukisbyxor av mamma. Behöver ett par nya eftersom jag använder davids ;) Och dom börjar bli liiiiite slitna plus att jag har "tappat" bort ett par andra av hans också, eller dom är hemma vid pappa eller farmor.. Men nu har jag ett par egna så nu kan han få tillbaks sina, eller kanske inte? Dom är så sköna, jag tycker om dom så jag behåller nog dom ändå ;) haha!

Har fortfarande inte hittat på nässprayen så jag har lite svårt att andas, blir galen behöver verkligen den nu!!! När min karl har slutat jobbet åker vi ut till hans mamma och hälsar på lite, trevligt :) Nu ska jag dra mig mot duschen, CYA!

PS. David om du läser det här och vet vart nässprayen är, skriv eller ring mig på en gång! Det är kris!!!!!! Puss

torsdag 9 december 2010

kvällsinlägg

Ska snart gå och sova, david spelar och jag sitter här :) Mycket trevligt.
Köttfärslimpan och potatisarna blev super, mums! DOCK så blev jag brännskadad på handen.. Skulle ta ut köttfärsliman ur ugnen och vips så satt jag upp handen där det var som varmast.. Så nu har jag två fina ärr som gör ont.. :(

Nu ska jag göra mig klar för sängen! Kommer knappt få nå luft i natt för jag är så tät i näsan.. Ska kolla om jag hittar nå nässpray så jag överlever natten.. Godnatt!

Sandra David
Jag älskar dig

underbart

Har nyss kommit hem från stallet, åkte med mamma upp och hjäpte till att fixa hästarna. Funderar på om jag kanske ska ta och rida i helgen, steffo lär väl vara ganska så galen efter alla vila han har fått :) Men jag gillar galna turet, speciellt mina o Denice galna turer, dom saknar jag väldigt mycket! Saknar henne för den delen också..

Idag har jag lite att fixa med här hemme, ska ta tag i världens disk snart, vika tvätten, dammsuga och sen kanske jag hittar på nått mer att göra..? Sen ska jag laga mat, ikväll blir det köttfärslimpa, potatis och gräddsås :) Mums! David slutar halv 7 så när han kommer hem står maten serverad på bordet, haha! Vilket lyx han har. Men det är han värd, min gose-tussis! <3

Fick en tidig julklapp av mamma idag, en väska med en bild på mig och shalle!!
Där var vi inte gamla, han var 4 och jag var 5 :)


Jag önskar att jag kunde ta tillbaka varenda dag du fick vara vid "dom".
Jag önskar att jag kunde ta dig tillbaka,
Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden,
Jag önskar att jag kunnde få se dig en sista gång.
Jag är så ledsen att du har fått lidit, du var värd så mycket bättre än vad du fick..

För mig kommer du alltid att vara nr 1

onsdag 8 december 2010

Kämpigt...

idag är det kämpigt... har blivit dödsjuk på bara någon dag! Har så himla ont i halsen, tror jag har feber också :( Efter att david åkte till jobbet runt 11 så somnade jag i soffan och vaknade av att mamma ringde, orkade inte åka med till stallet idag. Är helt slut i kroppen. Lyckades iaf pallra mig ner till MM och handla lite.. Men trodde jag skulle dö på vägen, usch vad drygt det är att gå när snoret rinner och man knappt får nå luft för man är så tjock i halsen.. ååh vilken jobbig dag!! Men det var skönt att få lite luft, blev lite piggare..

Men nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på OC och äta piggelin och hoppas att jag blir lite piggelin :) 

Sötast vi världen! Puss på er <3

måndag 6 december 2010

sjuuuk??

sitter inlindad i en filt just nu, det är så kallt inne..
Idag har jag inte gjort så mycket (som vanligt!) David åkte till jobbet straxt efter 11, sen åkte jag med mamma upp till stallet och mockade. Harley var med också, han var helt galen som vanligt. Fattar inte hur han kan orka springa så mycket som han gör, haha! Galen hund de där.. När jag kom hem så tog jag tag i disken, fattar inte hur vi kan ha så mycket disk? Jag menar, det är ju bara jag och david som bor här men ändå ser det ut som att det skulle bo 10 st här om man kollar på disken, hahah! Sen har jag inte gjort så mycket mer, nu ska jag snart börja med maten så den är klar till min älskling kommer hem från jobbet, vilken hemmafru han har :)

Gisela har bokat in oss på en sån här risketta kurs eller vad det heter den 14:e. Skönt att få det gjort också, nu måste jag bara ta tag i det här med körskolan.. Måste också försöka fixa ett jobb!!!!!! Men som alla borde veta vid det här laget, jag är inte så bra på att ta tag i saker... hehe! Låter det hellre "glömmas" bort och så väntar jag på bättre tider och hoppas att jag helt plötsligt har ett jobb, men det kommer ju inte ske om jag inte gör något dock.. Men man kan ju alltid hoppas ;) Skulle behöva lite money! Helst skulle jag vilja vinna på triss.

Håller på att bli sjuk också, konstigt eftersom jag inte lever ett sånt socialt liv just nu och typ endast träffar david och mamma.. Men men, är helt tjock i halsen och så gör det ont så det är väl dags att bli sjuk :( Och imorse när jag vaknade så hade jag jätte ont runt revbenen på vänster sida, har fortfarande ont.. Har väl sträckt mig i någon muskel runt omkring där i natt!? Gör iaf ont när jag andas, hostar eller rör mig. Synd om mig nu! Tur david kommer hem snart så han kan tycka lite synd om mig :) Nu är det dags för lite matlagning, det blir lövbiff och pommes :) CYA!

Fina älsklings ponny<3

lördag 4 december 2010

Open my eyes, it was only just a dream

har precis tagit en paus från soffan och O.C, Är lite småsur för att david ska ut på krogen och jag får sitta hemma ensam.. Men vi gör ju olika val så, mitt val är att hellre sitta hemma eftersom jag börjar tycket att ludvika och SOLO suger. Alltid samma folk och det händer ALDRIG något nytt och då vill jag inte slösa pengarna på nått sånt värdelöst!! Men jag är väl inte samma människa som jag var förut, har inte ens träffat eller pratat med mina två bästa kompisar på huuuur länge som helst heller.. Det gör mig också ledsen, varför blir det så här? Det kommer jag alltid att undra..

Har så himla ont i magen så jag tror jag dör snart, förstår inte varför det aldrig försvinner. Har haft ont i magen till och från nu i säkert flera månader.. Men det är väl säkert för att jag går runt och oroar mig för allt hela tiden, jag fattar inte varför jag aldrig kan slappna av och sluta tänka i en sekund!? Är fan konstant orolig över något. Är så jädra trött på det. Jag vill slippa den här känslan, speciellt vill jag slippa vara så hård mot mig själv, men det är ju inte så lätt när man bor i ett samhälle där det går ut på att man ska vara så smal som möjligt och helst ha så stora pattar som möjligt också. OCH speciellt ha så mycket pengar som möjligt... och ser man inte ut på ett visst sätt eller är på ett visst sätt du duger man inte. Och just nu känner jag att jag inte duger till nått Punkt slut för ikväll!

onsdag 1 december 2010

julklappsfix

Har nyss haft mamma o tessa här, jag bjöd dom på lite mat sen hjälpte dom mig med davids julklapp :) det blev himla bra alltså! SKIT NÖJD är jag :D Hoppas david blir lika nöjd? Längtar superduper mycket till julen nu. Var lite trevligt med sällskap eftersom jag är ensam hela kvällarna, Harley var också med! Han är så gooo :) Eftersom att det är 1:a December idag så innebär det ju att jag fick öppna första luckan i chokladkalendern, haha ja den kommer jag aldrig att växa ifrån ;) Har nog haft en sån i alla år jag minns! I år har jag till och med två!!! wihu.

Nu skulle jag behöva ta hand om disken, men det orkar jag verkligen inte... Den får faktist stå tills imorgon. Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv :) Puss!

 Det gör ont i hjärtat..
Förstår inte att du är borta! Hur kunde det blir såhär?
21 April 1992 - 19 November 2010