fredag 30 december 2011

we made it all this way

Nyss kommit hem från jobbet, så himla skönt att jag fick jobba lite idag. Tycker så mycket om mitt jobb :) Det behövde jag verkligen idag. Nu ska jag ta och diska och plocka lite sen ta en lång och skön dusch för att sedan mysa ner mig i soffan. Imorgon är det nyår, och som vanligt har jag ingen aning om vad som händer, det visar sig. cya!

typ......?

STEFOOOOOLITO

det är lugnt. förstår att det är värre för er, jag hade ju honom bara i 6 år. Men jag bryr mig ju inte, jag är ju så oförskämd. Väntar bara på att mitt panikutbrott kommer komma när jag har insett.



Fina prinsen! ♥ Tack för allt du har gett mig. Vi ses snart igen!

tisdag 27 december 2011

No happy ending to your story

Efter att D hade gått till jobbet så passade jag på att ta ett långt och mysigt bad, välbehövligt. Sen så har jag pysslat och ätit lite och nu ska jag fortsätta mysa framför tvn i väntan på att klockan går. imorgon är det jobb som gäller, kul :) 

Och snälla om du läser det här. sluta ljug, för din egen skull. Visa att du är vuxen ist.

lördag 24 december 2011

God Jul

o herregud vilken jul det här kommer att bli.. Fick ett sms i morse av min syster att min gammel-mormor ligger i falun, för att aortan hade sprukigt (har ingenaning om det äns kan häna??) så hon skulle in på operation och att mormor var där med henne. Men nu hade tydligen operationen gått bra, MEEEN varför ska sånt här hända på julafton det är ju frågan.. Det räcker med problem tycker jag.

Fick vakna upp bredvid världens finaste människa och det gör min dag iaf ♥ Nu väntar jag på att pappa ska komma sen så ska jag ner och fira jul med mina fina syskon. åååh vad jag har längtat efter dom! God jul på er alla :) 




Ikväll åker det i en rödfärg i håret igen.

fredag 23 december 2011

steffo steffis steff steffolito feffis

Min fina prins, 6 år tillsammans och jag har lärt mig så otroligt mycket utav honom. En riktig stjärna! Alla borde få chansen till att få ha en sån här underbar ponny någon gång i livet, det finns inte många som honom.. Jag önskar att jag kunde göra något för att allt skulle bli bra, men det jag kan göra är att låta någon annan ta över honom. Det är det bästa för honom nu. Han mår inte bra som det är just nu, och då är det fel - han förtjänar bättre!

















tisdag 20 december 2011

Så långt ner man bara kan komma

Jag ger upp. Jag ger upp allting jag någonsin har kämpat för. Hoppas du är nöjd nu? Jag hoppas att du inser att du tar allt i från mig.. Men jag ger upp, för jag orkar inget mer nu!

måndag 19 december 2011

It's when you cry it all ends

Efter en händelserik helg i Ludvika, så ska jag egentligen inte klaga. Natten till Lördagen blev en man ihjälslagen mitt på stan.. Dagen efter blev en man skjuten. Det är sånt här man inte tror händer i denna lilla stad. Det är verkligen hemskt och jag lider med alla inblandade. Man ska ta hand om dom man älskar!!

Men idag är jag glad, fick reda på att jag har fått jobb. och blev till och med bjuden på deras julfest ikväll :) Känns riktigt bra, då har jag chans till att lära känna alla bättre som jag ska jobba med! Så ikväll ska jag hem till Toffe för lite god mat och godricka :) Är riktigt NÖJD just nu. Det här behövde verkligen jag, efter mer än 6 månader med bara skit.. Nu är det bara en sak kvar, sen är det perfekt. Puss! 


 Måste färga håret också, beslutsångest........

fredag 16 december 2011

jag drar för jag har inget kvar så jag drar kan inte stanna kvar

När jag väl försöker vara den vuxna, tar kontakt och ringer. Ringer för att jag vill prata, försöka lösa allt, försöker lösa allt med steffo, för hans bästa. Vad får jag tillbaka? Får höra att jag kan dra åt helvete, att jag inte är din dotter längre, att jag måste ha byts bort från lasarettet, att jag inte har något mer i ditt liv att göra och att jag aldrig mer kommer att ha det. TACK, nu fick jag höra ännu en gång hur jävla värdelös jag är.. - jag är så otroligt stålt över mig själv att jag väljer att inte ha något mer med dig att göra, för så här som du gör, så gör inte en riktig mamma. Du har aldrig vart en riktigt mamma och kommer aldrig bli det. Det är vi som har fått stå ut med all din skit, men nu är det slut. Jag trodde att du skulle kunna be om ursäkt och iaf vilja veta hur det var med mig, men nej. Det här bevisar ju bara vilken "bra" mamma du är. Du kommer aldrig mer att få ha en relation till mig. Du finns inte längre. Tack och hej! 


Jag orkar inget mer, jag är så otroligt ledsen och förstörd. jag vill bara få försvinna. Jag skulle aldrig ha åkt hem från norge. Jag har inget kvar nu. Hur ska jag kunna ta mig ur det här? jag drar

torsdag 15 december 2011

you shoot me down, but I won't fall

När ena saken börjar klarna då blir en annan sak mörk. jag vet seriöst inte hur mycket mer jag kommer kunna ta.. Speciellt inte när det gäller mina hästar, det gör för ont. Det är inte kul längre och just nu orkar jag inte.

Nu behöver en fast punkt i mitt liv, någonstans där jag kan känna mig tygg, med någon som bryr sig om mig. För just nu känner jag mig ganska vilsen. Jag har ingenstans att bo, ingen trygghet, ingenting, absolut ingenting.. Det ska inte behöva vara såhär! 


Snälla gud om du finns, låt det inte vara något fel, det får inte vara det... Fina bäbis

onsdag 14 december 2011

söndag 11 december 2011

Skönt

Efter att ha vart vaken i mer än 30 timmar så ska jag snart få lite sömn! :) skööööööönt!!! Imorgon väntar en spännande dag med jobb, är lite nervös! Tur jag har Sofia med mig iaf.

Idag har jag vart och hälsat på mina fina hästar<3 sen upp en sväng på luciashowen! Det var kul :) förhoppningsvis blir det nog stallet imorgon med, kottisen behöver lite social träning ;) haha!! Cya

fortfarande vaken

jävla kaffe alltså!! Är hur pigg som helst, kan inte sova. Är arg, ledsen och besviken också.. Men det tar jag itu med imorgon. Är så himla uppe i varv så det finns inte. och som vanligt hoppas jag på för mycket. och som vanligt blir det bara skit utav det och som vanligt står jag där, lika blåst som vanligt. jag borde verkligen ge upp.. Nu ska jag kolla på lite 90210 och förhoppningsvis somna någon gång.


uppdatering, kl är 07.46 och jag är fortfarande vaken, sist jag skrev var kl 5 typ. Vet seriöst inte vad det är för fel på mig, haha! Men nu kan man ju iaf inte säga att jag sover bort halva dagen, är uppe i tid. Klockan 9 öppnar hemköp så då tänkte jag pallra mig dit och handla. Får se vad resten utav dagen har att erbjuda :) bye

Fighting for something

Verkligheten börjar komma ifatt mig nu, inser att efter den 28 december har jag ingen stans att bo. Det är mindre än 3 veckor kvar! Paniken börjar komma nu, kan inte "flytta" hem till pappa eftersom jag har fått ett prov jobb nu så jag måste finnas i Ludvika. Men frågan är ju, vart ska jag ta vägen? Ge mig en kartong så får jag bo på gatan, typ? Vad ska jag göra? Panik rent ut sagt..

Långt inne i mig så har jag ett hopp om att mamma ska höra av sig till mig, det har nästan gått 3 veckor och jag har inte hört ett ljud. Man tycker ju iaf att hon skulle vilja veta vart sin dotter bor osv, men tydligen inte.. Som vanligt så är väl jag den som får lov att vara den vuxna och ta kontakt.. jag mår dåligt över det här, skitdåligt.

Har setat och pimplat kaffe nu ett tag, kommer inte kunna somna, lika bara kanske? Men nu börjar magen säga ifrån.. Har så mycket tankar i huvudet så jag vet inte vad jag ska göra. är så trött på vissa människor så jag skulle bara vilja banka in lite vett i huvudet på dom!! orkar inte med mer lögner, sånna har jag fått nog av! Sanningen kommer ju som sagt alltid fram. Det här blir ett långt inlägg men så kan det vara, dom som bryr sig läser ni andra kan dra. Det jag behöver nu är folk som bryr sig, inte folk som ljuger och "har en för stunden" jag behöver riktiga människor.. Imorgon kommer iaf pappa, det blir bra! skulle även behöva en 2 liter vin för att den här kvällen ska räddas, men neee så blev det inte heller! När ska människor sluta såra andra människor, det är också en sak jag undrar. Nu orkar jag inge mer. Bye

take me or leave me.

onsdag 7 december 2011

you kissed my lips and you saved me

idag är en sån här dag då jag bara vill låsa in mig och inte se någon. Jag har knappt sovit något, somnade kanske runt 2, vaknade igen vid 4 och så fortsatte det bara. Drömmer sjuka drömmar, vaknar av att jag håller på att trycka på datorn i ren panik för att den sprängs om jag inte hinner trycka på rätt knapp (?) ja, ni hör ju själva hur det låter.. sjukt!

Med tanke på allt som har hänt så har jag just nu kommit till det läget där jag är helt i en annan värld, jag glömmer bort saker, jag orkar inte tänka, jag vill inte tänka, jag försöker att vara så stark jag bara kan men så fort jag blir ensam så kommer allt tillbaka. Jag saknar mina hästar, jag vill åka ut till stallet men tycker att det är för jobbigt ifall de nu kommer att säljas. Jag vill inte se dom då! Jag vill inte behöva säga hejdå. Vissa skulle ju säkert vara i stallet 24/7 och dom satt i min sits, men jag kan inte det. Om dom nu ska åka iväg så vill jag inte se dom nå mer. jag orkar inte det.

Nu sitter jag iaf här med en kopp kaffe, ska nog snart ut och röra lite på fläsket om jag inte halkar och bryter benet i snön vill säga. Jag önskar att jag kunde släppa allt det här, bara för en dag. Orkar inte gå runt och tänka på allt hela tiden. Bye


tisdag 6 december 2011

seriöst?

Börjar seriöst undra om det är mig det är fel på? För allt jag gör, tar på eller vad som helst går sönder eller blir fel... Har nu lyckats förstöra min dator, eller mer sladden!!! Den laddar inte och det finns inge batteri i den heller. Så kul, jag som har så mycket pengar så jag kan köpa en ny. Jag blir så arg!! Så är det någon som har magiska fingrar eller kan trolla så får du gärna hjälpa mig! :)

Har vart ner och duschat i källaren också, duktig av mig! Det är väl det ända jag kan se på positivt från norge, jag är inte lika rädd för allt längre! För där var jag tvungen att vara ute i mörkret själv, gå i skogen själv osv.. haha! Tror nog mest faktiskt att det är nå kontiga tvångstankar jag har haft, att jag alltid tror att jag ska bli mördad så fort jag är ensam på ett mörkt ställe, eller så har jag bara sett på för mycket film! haha..

Nu ska jag ta tag i den här dagen, får se vad som händer :)

Saknar polski polski lite.. "Saaaaaandraaa can u help me?"

måndag 5 december 2011

We be making love in 5

There's ups and downs in this love
Got a lot to learn and it's love
Through the good and the bad, still got love
Dedicated to the one of love, hey

Still love the way he talk, still love the way I sing
Still love the way he rock them black diamonds in that chain
Still all up on each other, ain't a damn thing change


fredag 2 december 2011

den ena mardrömmen är värre än den andra

Nu är frågan vad som är värst? Att jag sitter ensam och dricker mig full på vin (har slunkit ner ganska många glas nu) eller om min mamma inte tar hand om mina hästar ordentligt? åh, jag blir så ledsen.. Fick reda på idag att dom tydligen ska säljas.. VAD KUL!!! Mina fina ♥ hur ska jag nu klara mig? min fina steffis, och min bäbis.. Dom är ju allt jag har!! ingen ska behöva få stå ut med något sånt här. och jag har inga pengar så jag kan ta hand om dom, så då är det ju kanske bättre att dom får komma till någon annan än mamma. Men jag vet hur jobbigt det var med shalle, och nu ha jag två som ska bort.. jag kommer inte att klara det.. Min älskade Steff, jag vill inte att han ska försvinna från mig. Han är ju allt för mig. Jag skulle aldrig vilja förlora honom. Han är den som har "ersatt" shalle, och jag vill inte vara utan honom! Jag behöver han!! 


Mina äslakde hästar, jag ska ordna allt! 












Är det nu jag ska inse? Är det nu jag ska bli krossad igen? Är det nu jag ska vara vaken hela nätterna och grubbla igen? Nej tack!! jag orkar inte med nå sånt igen.. Önskar att jag kunde läsa tankar..

Men det är väl bara att glömma och gå vidare, eller? ååh jag vet inte. försöker att förtränga allt som någonsin har hänt, men det är inte så jäkla lätt! För vad jag än gör eller säger så finns det alltid något som får alla minnen att komma tillbaka. Jag begär inte så mycket just nu, förutom lite kärlek! Men det kanske är för mycket begärt? Det kanske är dags att gå vidare.. men jag vill inte. PUNKT!

Vill ha en vinmysar kväll, så om någon är sugen så slå en pling på mobben. Öppen för förslag puss