torsdag 31 mars 2011

nya sommarskor

Satt och tittade på lite skor och så dök dom här upp, tänkte ta och beställa dom! Bra med ett till par nya sommarskor :)

Vad tycker ni? snygga va?

onsdag 30 mars 2011

!!!!

Idag har jag inte gjort så mycket alls.. Åkte ut till Davids mamma på em och var där ett tag! David åkte till jobbet vid 6 och jag råkade ta en liten powernap i nästan två timmar, oups.. Så nu kommer jag väl inte kunna somna ikväll!?

Men nu har Greys börjat så ska inta soffläge! Puss
Beeeeeeeeebis

tisdag 29 mars 2011

är det något som är fel?

Har nu setat i nästan en timme och gjort egna Sudokun (!!?) haha, snacka om att ha tråkigt! Men jag har blivit lite fast i det här med att lösa Sudoku, varje måndag väntar jag på att "uppslaget" ska komma med posten så jag får ett nytt att lösa, men nu behöver jag ju inte vänta längre när jag har kommit på att göra egna! haha.

Önskar mig faktiskt en sån här liten bok som det är flera 1000 Sudokun i, tycker det är kul :)

Fika på stan

Idag har jag vart på stan och tagit en fika med Desse, vi har känt varandra väldigt länge bara det att vi inte umgåtts på några år.. Men idag tog vi en liten återträff :)
gick en sväng på stan också, fick med mig ett par skor hem bland annat! Utnyttjade äntligen mitt presentkort som jag fick utav David för typ ett år sedan, haha!

Hittade också en frän sak på Åhlens, tror det hette "kastanjvatten" eller något, det stod iaf "brun på 10 sec" och då var jag tvungen att testa, och jag lovar men blev brun på minst 5 sec.. haha! Men nå sånt köpte jag inte!  

 Mina nya sommarskor, tyckte dom kvar ganska söta!

 Nya örhängen!

Fick ett mms på Viktor, dock ser han liiite galen ut, haha! Men såå söt

måndag 28 mars 2011

klockan är halv 8 och det är ljust ute

Idag började jag dagen med ett möte på arbetsförmedlingen kl 8. Det var ganska skönt att komma upp i tid, jag och david han med en hel del saker innan han började jobba! Vi var också in på banken och satte in våra sparpengar på ett konto, jag längtar tills vi ska göra något kuuul för dom :) Köpte lite nya fiskar och en ny växt till vårat akvarium, sen tog jag mig en promenad också.. Blev en tripp till stallet sen eftersom mamma har brytit handleden (HAHA, så går det när gamlingar ska vara ute och suupa!! ;) )

Har även ringt runt och sökt en massa jobb, måste ju börja söka praktikplats också.. Men det känndes bra att göra något vettigt iaf, vill verkligen ha ett jobb, I need moneeey!

Funderar lite över vad jag ska göra i helgen, jag vill bara ha en helmysig helg med min karl men så kommer det väl troligtvis inte bli...  jag kanske åker iväg till pappa en sväng ist...? Tror jag kan behöva lite ensamtid.. Saknar dessutom min pappa och mina syskon!

Nothing can come in between us

söndag 27 mars 2011

Just stop for a minute and Smile

ingen bra dag för mig idag känner jag, vill gråta men jag kan inte. Har knappt sovit i natt, har ont i magen och jag har absolut ingen ork till något.. Jag tror att om man tänker på dåliga saker en längre period så hamnar man nog atomatiskt i en deprission? Helt plötsligt finns det inget possitivt kvar alls, alla mina tankar omvandlas till det dåliga. Varför blir det så här? Vet inte varför jag skriver egentligen? Ingen behöver veta allt det här, mina tankar..Men allt känns så mycket bättre efter bara, jag vill inte prata, jag vill bara få ur mig det. Jag förstår inte vart jag får alla mina tankar ifrån? Jag vill bara kunna stänga av min hjärna ibland.. Jag vill gå en hel dag utan att tänka på det, utan att känna mig rädd , utan att känna mig misslyckad.

Om det finns en gud, så vill jag att du gör den här dagen bra! tack

lördag 26 mars 2011

Dags att sova

Har precis kommit hem, har vart barnvakt! Spelat hockey och fotbolls spel hela kvällen :) just nu ligger jag ensam och lite rädd i våran stora säng och väntar på att min troligtvis fulla pojkvän, hoppas på att han iaf kommer hem inom en timme.. Har låtit hall lampan vara på ifall han "inte skulle se något när han kom hem" men egentligen är det för att jag inte vågar lägga mig själv om det är kolsvart.. Gud vilken fegis jag är alltså!!! Jag hatar verkligen att vara mörkrädd :( nej det är inte kul att ligga ensam mitt i natten!!

Men men, hejdå!

fredag 25 mars 2011

Inte okej

Har precis gått och lagt mig i soffan, kan inte sova... David åkte till jobbet vid 5 och då gick jag upp på toa sen dess har jag vart vaken.. Bara för att jag ska vara uppe sent ikväll så måste jag vara vaken nu!! Har sovit jätte dåligt i natt också, kan vara för att jag har haft en snarkande David bredvid mig, haha! just nu ligger jag och tittar på Nyhetsmorgon, så kasst att det inte är något vettigt på tv nu..

När mamma slutat jobbet så åker jag upp till stallet, senare ikväll ska jag vara barnvakt åt Jack, det ska nog gå bra! Hoppas att David skippar folkan och alla gamlingar och kommer och gör mig sällskap ist!

Idag fyller Jessica 20, grattis!!! :) hade jag vart rik så hade jag vart på väg till Norge nu och fira, men som ni snabbt kan räkna ut nu så är ju inte jag så rik eftersom jag ligger i soffan... Men grattis min fina vän <3

Nu måste jag ut och ta lite luft, sen ska jag nog tvinga mig själv att sova.. Puss

onsdag 23 mars 2011

Snart godnatt

David har redan gått och lagt sig och sover säkert redan.. Jag sitter och kollar på greys, men det är typ slut nu! Snart så ska jag gå in och lägga mig i en varm säng med min underbara älskade Karl :) imorgon blir det stallet igen! Men nu blir det sängen, godnatt kära läsare! Puss

stallet

Åker snart iväg till stallet till min fiiiiina ponnyskrutt♥
Ska ta och övningsköra lite också och hoppas på att ingen polis satnnar mig idag också.. Men nu har jag ju redan hunnit med det så nästa gång blir det nog inte lika farligt, haha!

fredag 18 mars 2011

Dag - 01

- Presentera mig själv

Jag heter då Sandra Davidsson och är 19 år, fyller 20 i sommar. Jag kommer från Kopparberg från början där min pappa bor, sedan flyttade jag med mamma till Grängesberg och sedan vidare till Ludvika där jag bor nu. Jag har flyttade en hel del i mitt liv kan man säga.. Jag ser mig själv som en väldigt "normal" människa och jag har väldigt lätt för att göra som alla andra säger åt mig att göra, jag är också ganska osäker i mig själv, kan vara därför jag oftast gör som alla säger åt mig att göra! Jag tror också jämt att folk ogillar mig och tycker att jag är ful, tjock osv.. Det är någon konstig tvångstanke jag har (jag vet att jag är konstig). Men annars är jag väl en glad roooolig tjej! hehe

Jag har haft häst nästan hela mitt liv, fick min första häst som var Shaman när jag var 5 år. Sen har det bara flytit på, har haft 4 hästar (Shalle, Lillis, Staro och Steffo) samanlagt. Ridning är det som jag "brinner" för eller vad man ska säga, skulle inte klara av att vara utan det.

Just nu så bor jag på Notgården med min älskade pojkvän David, Vi har snart vart tilsammans i 2 år och han är det bästa som finns♥ Jag är så himla glad att jag träffade honom, han har fått mig att känna mig älskad för precis den jag är! Och jag vill inte leva mitt liv utan honom, Love you DG! :)


Så nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva.. hehe!

och där försvann vårkänslan

vaknar upp och ser att det har kommit typ 2dm snö..? hallå? Nyss var det typ 10 plus grader ute, jag som hade fått sånna vårkänslor.. Hur kan vädert bara ändras över en natt? Till en annan sak så beställde jag jackan ändå igår :) Fast det kanske var onödigt att beställa en vårjack när det ändå bara tänker komma mer snö..

Igår var jag upp till stallet och red på förmiddagen, red i dressyrsadeln och usch vad jag inte tycker om den.. Jag trivs mycket bättre i min hoppsadel, men jag gillar inte riktigt det här när man rider dressyr i hoppsadlar, ska man rida dressyr så rider man helt enkelt i en dressyrsadel, om man nu har en sån vill säga! Även fast jag inte gillar det så är det typ en tvångstanke jag har..

Ikväll blir det iaf lite vin med trevligt folk :) Sen restan utav helgen så ska jag bara puss och mysa med världens bästa älskling ♥


torsdag 17 mars 2011

irriterad delux

Igår så skulle jag beställa lite kläder från HM bland annat en jacka, tyckte det var perfekt för den kostade bara 149kr, och för mig som är så snål så var ju dettta hur bra som helst!! Men det krångla när jag skulle betala så jag sket i det och skulle fixa det idag ist.. MEEEN.. vad tror ni inte händer nu när jag ska beställa? Jo, jackan kostar nu mera 299kr.. jag tror jag blir tokig alltså.............

tisdag 15 mars 2011

ge mig en söt liten hund

Jag och David brukar titta runt lite på små söta hund-bäbisar, mest för skojs skull men jag skulle inte ha något emot att ha en liten bäbis springa runt här :)

Men iaf, för ett tag sen hittade jag min absoluta favorit, den är hur söt som helst! Den har legat ute på blocket ganska länge och varje gång jag är in och kollar så tittar jag alltid så att det är kvar, och det är den.. Det är liksom ödet, den är kvar för att den bara vill komma hem till mig!! Man nästan ser hur den ropar genom bilden "saaaaandra kom och hämta mig, jag vill vara din lilla hund-bäbis hela liveeet". Det är iaf en korsning mellan chihuahua och jack russel, det vore så perfekt för mig och David, jag är helt kär i Chihuahuaor och david tycker om jack russel, så det är ju liksom meant to be!! åh, jag är så kär i den här lilla sötnöten! Dock bor den nere i skåne.....

Visst är den söt? Helt sjukt jäkla söt!! Och den vill bli min, jag bara vet det :)

Bilderna är från blocket,
http://www.blocket.se/kristianstad/Chihuahuakorsning_31052992.htm?ca=6&w=3

:)

Har vart upp till min underbara fina ponny idag på förmiddagen, tog en mysig tur i solen!! Jag älskar att jag har börjat rida igen, ska försöka att inte ge upp nu igen... Jag älskar verkligen att vara i ett stall, jag älskar lukten, jag älskar allt, åååh jag älskar min hääääääst! ♥

söndag 13 mars 2011

Fan

Gud vad jag önskar att jag var född på en annan planet... Jag hatar när man bråkar, jag hatar när någon inte tror på det man säger, allt känns så värdelöst då.. Varje gång när jag har känt så här så har jag bara åkt till stallet.. Jag önskar att shalle fanns, för innan han dog så var jag som en annan människa.. Jag klarar inte av att han är borta, även fast jag inte visar det så är jag helt förstörd inombords.. Och jag tror att den enda som förstår mig är min mamma, för hon har följt mig och shalle i 9 år.. Fan, jag klarar inte det här... Shaman kom tillbaka, det skulle ju vara vi hela tiden... <3

fredag 11 mars 2011

Älskar solen

Har nyss kommit hem från stallet med mamma, fick lite rid-abstinens och ringde mamma och sa att jag ville åka upp till stallet.. hehe! Så jag tog mig ett litet dressyrpass i padocken, kommer att ha världens träningsvärk imorgon, dessutom så red jag utan stigbyglar nästan hela tiden så det kommer ju kännas imorgon... Men gud vad skönt det var Äatt få rida lite, älskar min ponny!!! Även fast han inte rids så "ordentligt" så är han ändå så glad och possitiv, han saknar nog att jobba lite! Åker upp imorgon med.

Passade även på att övningsköra lite, mamma ville att vi skulle fika på Engeln också men jag var inte så sugen på att gå in med mina stallkläder.. Så det får bli en annan dag!

Underbart väder är det idag också, skulle vilja vara ute mer, men det är ju ganska så tråkigt att vara ute själv.. Så ska ist fundera på vad jag ska äta ikväll, david är i borlänge med grabbarna så antar att han äter där med dom! Men just nu är jag inte sugen på mat så jag får nog vänta lite med tänkandet :p Får se vad som händer i helgen också, har inga planer alls faktist.. Men det visar sig! Nu är det dags att göra lite nytta, cya!



Världens finaste

torsdag 10 mars 2011

gör som alla andra

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mina föräldrar  
Dag 03 – Om det här vore min sista dag  
Dag 04 – Min bästa vän  
Dag 05 – Ett ögonblick som förändrade allt  
Dag 06 - mina djur   
Dag 07 – Det här har jag på mig idag  
Dag 08 – Mina syskon  
Dag 09 – I min handväska 
Dag 10 - Du för ett år sen och du i år  
Dag 11 – Den här veckan  
Dag 12 – Mina drömmar  
Dag 13 – Mitt favoritminne  
Dag 14 – Min favoritfödelsedag  
Dag 15 – Detta ångrar jag     
Dag 16 – Mina förebilder  
Dag 17 – Mina dåliga sidor  
Dag 18– Det här får mig att gråta  
Dag 19 – Det här är jag bra på  
Dag 20 – Mina rädslor  
Dag 21 – Min favoritplats 
Dag 22 - Det här saknar jag
Dag 23 - Något du troligen inte visste

Men börjar nog inte förens imorgon, eller kaaaanske ikväll, får se..

onsdag 9 mars 2011

sötaste steff

Såg att Marion hade lagt upp en video på mig och steff, så blev lite sugen på att kolla på alla andra videos.. Så Nu har jag stetat och kollat igenom alla, haha har får mig ett gott skratt för livet!! Gud vad det verkligen är bra att se sig själv rida, för man ser verkligen varenda fel man gör, som man inte tycker är fel när man väl rider :p haha!

Lägger upp ett bra exempel på hur det kan se ut när jag och steffo inte riiiktigt kommer överens ;) haha! Fast ändå räckte det till en 2:plats i LA:1 :)



Han försöker dra tyglarna ur händerna på mig genom hela programmet.. Och så går han på dubbla spår, osv.. haha det här klippet har jag verkligen skrattat åt.. Om ni vill se mer så KLICKA HÄÄÄÄÄR!

tisdag 8 mars 2011

bra dag

idag har det vart en riktigt bra dag! :) Jag och David började med att luncha på coco thai, sen vidare mot hans mamma där vi busade lite med jocke! Satt ute i solen en stund också, åh vad jag hoppas att våren är på väg nu! David sabba stämningen lite med att säga att det skulle bli snö på Torsdag, det hoppas jag verkligen inte!! Vill ha sommar nu..

Har precis gjort mig en sallad, satt in vitlöksbröd i ugnen sen så ska jag mysa för mig själv framför tv'n.. Hoppas att tiden går snabbt så min älskade karl kommer hem snart


Jag älskar dig  ♥

måndag 7 mars 2011

underbara älskade du!

Har så otroligt fina och roliga minnen med den här hästen! Helt sjukt vad jag önskar att jag var mindre.. Tur nog kommer du inte att försvinna än på många år!!! 
 

söndag 6 mars 2011

Mobilblogg

Sitter i soffan och ska snart kolla på Wallander! Är helt slut, förstår inte hur jag kan vara så trött, känns som jag fortfarande är bakis sen i fredags haha!! Idag åkte jag o David upp till Falun och Borlänge men det ända jag handla var ett linne för 29kr. Ekonomiskt och bra :) men nu väntar jag bara på att David ska sluta jobba och komma hem och mysa med mig!! Men det är ju 4 timmar kvar.. Men nu är det dags för film, cya!

fredag 4 mars 2011

@kopparberg

Nu har Jesper snart vart i skolan i en timme! Emma kollar på tv, Viktor sitter på golvet och leker och jag sitter såklart vid datorn.. Idag får jag verkligen känna på hur det är att ha små barn, helt ensam är jag med dom :) Farmor kommer nog ner om någon timmer och gör mig sällskap! Tack för det, är fortfarande lite nojig med det här med blöjbyte... haha! Just nu sitter Viktor och gör grimarser åt mig, sötnos!

Klarade av natten gjorde jag också, men trodde aldrig att jag sulle kunna somna.. Drömde världens mardröm också... Bara för att jag inte hade någon mysig pojkvän brevid mig.. hehe!


Bilder från ett bra tag sen!

torsdag 3 mars 2011

upp och ner, ner och upp

Har jätte ont i magen, har legat och sovit ända tills nu.. Bara för att jag ska åka till pappa idag och parta i morgon :S Jag blir så trött på det!! Ska ta en Ibumetin nu och sen gå och lägga mig igen...



Suck..... 
Drömde att jag var på mallis också, guuud så varmt och skönt det var!

onsdag 2 mars 2011

sol sol sol sol

underbara sooool! :) Sist jag tittade ut var det 5 plusgrader!!! Hoppas det fortsätter så här, blir så glad.

Ska snart göra mig klar och gå ut och vänta på david, sen åker vi ut till hans mamma en sväng. Hade ju pappa m. familj här igår, Viktor bara växer och växer. Han är sååå söt, pappa berättade också att för någon dag sen hade det låtit som han sagt Sandra, men om han nu inte gjorde det så kommer han snart att göra det, efter en heldag med mig så kommer inte inte kunna säga något annat ;) Jag älskar små söta bäbisar!


Bilderna är från sist jag var vid pappa.

tisdag 1 mars 2011

hm

bläää, jag suger verkligen på att uppdatera... Vet inte riktigt vad jag ska skriva!? Men fick nyss ett sms från min styv-mamma att dom var i stan så får väl hoppas att dom kommer förbi på en fika :) Vore ju trevligt att få träffa mina syskon, var ett tag sen! Fast jag åker ju ner dit på Torsdag kväll och ska vara barnvakt på fredag! Måste dock sova utan David, det är jag inte så van med... Typ enda gången jag har sovit utan han var när jag var utomlands.. Gud vilka problem jag har, haha!

Jessica är hemma från Norge också, så på fredag blir det party!! :D
Förra helgen var ju lite upp och ner så jag satsar på en bättre nu..

Fick bevis på att stämplarna på SOLO faktist lyser...