onsdag 31 augusti 2011

lugnat ner mig lite nu

Känner att jag har vart en riktig satmara dom senate dagarna, ber om ursäkt till de som stått ut med mig!

nu till något viktigare, fick ett väldigt bra samtal idag! Det fick mig verkligen på bättre humör och det behövde jag. Så imorgon blir det spännande ;) Har massa planerat för imorgon också för den delen.

Idag har jag vart i stallet och kollat på min "halta" häst som inte var så halt trotsallt.. haha! Sen har jag käkat lite god lunch på coco thai, mmmm :) Sen så har jag nyss setat och kollat på 16 and pregnent och gråtit en skvätt, men blir ändå att längta lite efter barn när jag ser det, fast ändå inte det får vänta ett bra tag till!!! Men nu ska jag ta och drömma vidare om min framtida familj, haha! CYA

lite smått irriterad sådär

börjar bli ganska så irriterad på vissa människor just nu, hatar verkligen när folk ska börja lägga sig i allt. JAG VET MYCKET VÄL OM ATT MIN HÄST ÄR JULBENT!!! Han har en liten speciell gång med bakbenen, men han gick igenom vetrinär besiktningen och vetrinären talade om att han inte kommer ha några problem med det i framtiden till det jag hade tänkt att rida. Han kanske inte kan bli någon utställnings häst, men det hade jag inte tänkt heller.. Och då får jag väl bara hoppas på att det stämmer.

Men när folk börjar ringa och tala om att det är något fel på min häst, att han går konstigt och att han är halt och allt möjligt vad det nu är, då tappar jag fan tålamodet.. För andra gången, han går lite konstigt med baken för att han är julbent!! inget att gör åt saken liksom. Han är trots allt bara 3 år, han växer för fullt och han är stor han har knappt koll på sina ben just nu, det är väl klart att han vinglar lite när han går, plus att han inte har några skor på sig bak än och han är jätte ömfotat så visst kan han markera om han råkar trampa på en sten.. Det skulle steffo med göra!


Men nu är det så att ingen har något att säga om steffo, är det inte fel på honom också då bara för att han hostar?? Nej, det är bara Totte det är fel på, fel hit och fel dit! Börjar bli så jävla trött! Han kanske inte kommer bli någon super häst, jag gjorde en vild chansning och köpte honom, det är väl upp till mig, eller? Så har ni något mer att tillägga om honom så säg det till mig på en gång.


Jag tycker om honom även om han är julbent, han är min fina bäbis! ingen annans

måndag 29 augusti 2011

natti

nu dags att försöka sova, ska upp och släppa ut hästar imorgon så lär ju försöka få lite sömn iaf! Godnatt

u make me happy and i love you, tussis ♥

sömntabletter?

blir så tokig på mig själv, har försökt att somna nu i flera timmar men det går inte.. Har alldeles för många tankar i huvudet just nu, det har hänt för mycket saker den senaste tiden.. tänk att det ska vara så svårt, är verkligen jätte trött men det är som att kroppen säger ifrån, att jag inte ska sova. Sjukt!! Och så gör det väl inte saken bättre att jag har datorn med mig i sängen, då tar jag bara fram den hela tiden..

Jag är bara så ledsen och rädd, har ont i hela kroppen! Den här helgen har verkligen fått mig att tänka till, önskar att jag bara kunde släppa allt och slippa ha den stora klumpen i magen hela dagarna.. slippa vara orolig och inte veta vad som kommer hända här näst.. men det är nog något jag måste lära mig, att kunna släppa saker, för jag blir bara att må dåligt.. Det är nog min största svaghet, att jag inte kan släppa något, det finns alltid kvar.. Drygt är det iaf, och det här blir väldigt förvirrande känner jag, haha! Men jag skyller på för lite sömn och för lite av allting, nä jag måste verkligen lära mig att kunna somna utan att få "panik"..

men nu ska jag sluta sprida negativ energi, hehe! men just nu känns det som hela jag är K A O S! puss godnatt

söndag 28 augusti 2011

p.s I love you

seg dag idag! helgen har vart full av festligheter med mina fina vänner! Men nu blir det nog lugnt ett tag orkar inte med allt som blir efter...

Idag har jag bara velat mysa ner mig i en soffa med massa gott och en bra film med mysigt sällskap! Vill ha riktigt söndasgmys, som för några månader sen♥ men nee jag för nöja mig med att ligga i tessas säng och kolla på narnia som jag aldrig lyckas kolla klart på för att jag somnar.. haha!

Man ska lägga allt det dåliga bakom sig och fokusera framåt, det är svårt man man måste försöka. Alla gör misstag också, men allt går att rätta till. Vill man bara så går allt, vi kan klara det.

fredag 26 augusti 2011

godmorgon

har nyss vaknat, har börjat vända på dygnen.. inte bra! aja, vaknade iaf att jag mådde illa som vanligt, känns som hela magen håller på att vända sig. Drygt att det inte går över!!!!

idag ska jag ut till stallet och hämta spån sen lastträna bäbis :) Senare ska jag nog träffa D, om allt går som planerat. hopppas det iaf!!


But don't you remember?
Don't you remember?
The reason you loved me before,

tisdag 23 augusti 2011

vilken natt

ååh gud blir tokig.. Började med att jag somnade typ halv 5 i morse, vaknade vid 7 och sen har jag hållt på sådär fram till 11 då hannah ringde.. Drömde också att jag var ute och fiskade, så nu är jag sjukt sugen på att åka och fiska, haha! Meeeeen, har ju varken körkort eller fiske saker så det blir väl inget..

Idag ska jag ut till stallet och rida bäbis sen ikväll blir det fika med mina tjejer :)


och jaa, det är tomt utan dig :(

lördag 20 augusti 2011

borde inte men gör det ändå

kommer säker ångra mig imorgon och radera allt...

Jag saknar dig...
jag saknar hur vi kunde vara så kära
jag saknar hur vi kunde umgås
jag saknar hur vi var så perfekta för varandra
jag saknar alla våra mysiga hemma kvällar med film och mys
jag saknar hur vi byggde upp vår framtid
jag saknar allt vi sa till varandra
jag saknar våran blyghet
jag saknar hur du höll min hand och visa att jag var din
jag saknar allt vi gjort

behöver inte skriva mer, du vet precis vad jag menar... Jag saknar dig och hur allt var! Jag saknar hur du älskade mig.. Vet att jag låter besatt men det är jag inte, jag är bara kär!

fredag 19 augusti 2011

Samma gamla visa


Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil
Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit, Det handlar om dig.

Samma vanliga sak hela tiden.. Vi tänker samma sak, men du gör något helt annat. Jag saknar dig!

wooop wooop

Premiärade på systemet idag, nervöstjej.se! haha
idag har jag vart ut till mina fina, den ena skit-bäbisen hade väl lyckats tagit sig in i en annan hage så steffo hade fått stått själv hela natten... Bäbis är då inte rädd för tråden, haha!

nu har jag precis duschat, klätt på mig och så ska jag bara äta något sen beger jag mig upp till jessica :) Kvällen kommer nog sluta med en hal del festligheter :D woho, det behöver jag! Känner på mig att det kommer bli super bra, allt har börjat så bra iaf. Är på världens topp humör! Älskar sånna här dagar, vill ha meeeeeeeer!

Men idag blir det inget chill med tre apor, idag får jag nöja mig med smultronsvin! hehehehe


onsdag 17 augusti 2011

"ta hand om dig själv dag"

idag har jag bara slappat och tagit det lugnt :) Passade på att ta en extra lång dusch, fast under tiden tänkte jag bara på "åååh vad skönt det skulle vara att ha ett badkar, orkar inte ståååå upp" haha! Sen så har jag målat naglarna för typ första gången på hela sommaren, har inte kunnat haft det pga jobbet... Men det var det värt :) Sen så har jag bara pysslat om mig själv med massa saker, ska ta och boka en klipp tid snart också!

Lasttränade med totte-bäbis häst idag, gick super bra! Lite mer träning så kommer det att gå galant :) funderar på om jag snart ska ta och testa löshoppa honom lite, så jag får se om han har någon talang ;) Eftersom han ska bli min framtida hopphäst, haha!

Nu vill jag ha godis och fimmys, inte heeeeeelt fel det inte! CYA

lördag 13 augusti 2011

Så jävla ledsen och besviken. Helt tom på ord faktiskt.. Det börjar gå aldelses för långt nu! Är jag verkligen så dålig? Nej, jag finner inte ens ord längre..

fredag 12 augusti 2011

L I T E L E D S E N S Å D Ä R

hm, inget vettigt att skriva.. Jobbade till 20.30 kom hem till en tom lägenhet, varken mamma, lasse, tessa eller harley är hemma. Mamma o Lasse hade dragit med husvagnen o tagit hunden med sig. O tessa är vid far sin.. Mitt ända sällskap är katten, men hon gillar inte ens mig och så ligger hon och gömmer sig!! OCH HUR SKA JAG KUNNA SOVA!? det är den stora frågan jag ställer mig hela tiden.. Varför ska jag vara så mörkrädd, tror jag har tänt alla lampor som finns i lägenheten..

Hände en jätte läskig sak på jobbet idag som jag ligger och tänker på också.. Kommer verkligen inte våga sova :( Kommer ligga vaken tills jag börjar jobba kl 7 imorgon haha! varför ska alla festa för hela tiden också, svin!

Sista jobbhelgen nu också, sen är det över! Sorgligt, kommer sakna alla..

Lova inget du inte kan hålla

fredag 5 augusti 2011

skjut mig någon

Vilken dag....................................................................

Ska snart dra iväg till jobbet, slutar vid 21.00 så då drar jag nog hem till hannah! hon och gisela skulle nog ut så hänger med dom en stund, kanske blir en nykter utgång också vem vet! behöver få tankarna på annat! Just nu skulle jag bara vilja ha mina 3 apor och chilla under the coconut tree ett tag, var länge sen man chilla där :) haha! Fast helst skulle jag bara vilja ha en mysig hemma kväll med massa gott och en bra film, men någon man tycker om.. Meeeeen, det dröjer väl ett tag... HOJ!


Klippte lite i mitt hår idag, fast det syns ju knappt. hehe

tisdag 2 augusti 2011

Till anonym

skrev ju att "det" troligtvis har börjat hälpa på steffo, "DET" är alltså Carrageen. Steffo har vart hostig till och från i flera månader nu och innan det går för långt så bestämde vi oss för att börja ge han carrageen, som består utav rödalger. Man kokar ihop det så det blir som gelé. Det är slemlösande så det renar i luftvägarna så att det inte blir så irriterande för honom..

Vi blev tipsade om det när min förra ponny Shaman blev sjuk i bronkit, och genom att äta carrageenen så blev han "frisk", men sen lyckades ju vissa andra nötter få honom sjuk igen.. Man ger det i 6-8 veckor eller mer i behov. Sen ska man gå över till "algfoder" som är torkade alger, och det ger jag alltid till mina hästar, det ger även väldigt bra hovar :) Och det är inget farligt, människor kan också äta det!

"Carrageen
slemlösande rödalg till hästar. Sätts in som en kur vid behov.

Rödalgen består av 80 procent geléartad substans som utvinns genom kokning. Rödalgen carrageen med sina fantastiska egenskaper (som även bekräftats av forskare på senare år), har varit ett viktigt tillskott för hästar och andra husdjur under många decennier. Liksom knöltången tar även carrageen upp alla mineraler, vitaminer och hela skalan av spårämnen ur havet. Normalt ges carrageenet fyra till sex veckor, därefter övergår de flesta till Alg- Börjes Fodertillskott."