söndag 31 juli 2011

...

Segsöndag.. Idag har jag knappt gjort något och dagen har gått hur segt som helst.. Jag och mamma tog en skrittur på steff och Totte, steffo hosta inte en ända gång idag så nu kanske det börjar hjälpa, hoppas det iaf! Totte skötte sig bra också, dock tappa han en sko igen... Så nu kan han knappt gå! Men tur att ola kommer på torsdag :)

Senare på kvällen tog jag och hannah en promenad och tjåla lite skit! Har alltid en massa bekymmer man kan dela med sig :p haha

Just nu skänker jag gärna bort mitt liv också, det kan ju inte bli värre.. Måste flytta också för har man en gång flyttat hem ifrån så ska man fan aldrig flytta hem igen, speciellt inte om man inte ens har ett rum! Jag håller på att bli tokig! Så nu måste jag söka en ny bostad inom kort om ingen vill ha mig som sambo ;) hehe

onsdag 27 juli 2011

uppdatering igen

Förresten så kom jag ju på att jag fyller 20 om två dagar, gud vad stor jag är! Men kan dock känna mig som 16 ibland, hehe! Börjar nästan känna mig så stor att det snart är dags att skaffa familj o hus, haha eller neee kanske inte än på några år :) räcker med min bäbis häst jag har nu!


Till dig som undrade också: jag har ola (vet inte vad han heter i efternamn) som hovslager, men hade ut en annan sist för det var akut och Ola har semester.. Man har haft Ola i flera år och jag är nöjd med han :)




Ibland vill jag bara stanna och inte bli nå äldre..

:(

Jag varken orkar eller klarar av nå mer nu! Är så trött på att bara ha motgångar, orkar verkligen inte med en sjuk häst! Spciellt inte min steff ♥ dumma hosta som aldrig ger sig... Och jag har verkligen ingen bra erfarenhet med hosta, speciellt inte med allt som hände med shalle.. Men då ska jag väl ha en riktig bra otur om jag lyckas få 2 hästar med samma sjukdom.. Men det är nog inte så allvarligt, hoppas jag!!!
Mitt hjärta! ♥

lördag 23 juli 2011

kaos dag!

Blir så irriterad på allt, just nu har jag en halt häst också... Svullen i vänster bog och upp mot manken det resulterar i ett svullet höger framben och som pricken över i:et så blev han sömstucken idag och börja ömma ännu mer.. Orkar inte ens förklara allt för att det är så mycket!! Troligtvis så har han bara stimmat i hagen och sträckt sig och fullblod är ju alltid lite känsligare! Men stackarn orkade knappt stå upp idag, fick lyfta upp han i grimman så han inte skulle lägga sig medans han blev skodd... Så troligtvis så har han väl fått i sig nå skit i hagen också.. åååh, ibland orkar jag verkligen inte med hästar! Så nu ska vi få tag på en bra kiropraktor, någon som vet en bra?

och är ännu mer irriterad att jag var tvungen att byta box också, meeeeeeee meeeeeeen vad ska jag göra åt saken? Piss väder är det också, neee nu säger jag godnatt :)


torsdag 21 juli 2011

Låt mig va!!!

Troligtvis denne härliga kille som väckte oss kl 5 imorse genom att plinga och banka på dörren... Jag blev ju fan livrädd, mamma sa att det var någon ung kille, runt 20 års åldern, men tar inget förgivet.. Men det stämmer ju ganska så bra! Så himla onödigt att skrämma upp mig, jag är redan tillräckligt rädd för allt som det är!


Har nog något bra på gång nu också, nu börjar allt gå åt rätt håll! :)

Aubiose

idag har jag först jobbat, 7.30 till 14.00 sen åkte jag med pappa upp till borlänge för lite shopping på aubiose. Fick med mig en ny säkerhetsväst, ett nytt pannband till tottes träns och ett bett :) Så nu är vi fit for fight för imorgon när jag och Emma ska ut på en tur! bara ny hjälm som jag måste ha men det får jag ta sen.

Fick iaf träffa mina fina syskon en sväng idag, det var ett tag sen! viktor blir bara större och större och jag försöker bara lära honom att han ska säga sandra, men det går inte så bra... haha :D

Fick också nyss ett härligt samtal, blir alltid lika glad. Så nu kommer jag somna gott ikväll! Tänk att en röst kan få en att bli helt varm i kroppen, bara att få höra den gör mig glad! Men nu är snart den här mardrömsveckan slut, fy fan vad skönt!! i miss you, d

tisdag 19 juli 2011

you got me saying, HEY

Idag har jag ridit en sväng i padocken på min bäbis, han skötte sig alldeles utmärkt! Travade över några bommar gjorde vi också :) Sen efter det så tog jag o steff ett dresyrpass, tog ut all min aggrisivitet och förvanlande den till något bra! Jag behövde verkligen få ut den, och genom att jobba med lite dressyr så vart det bättre (och nu menar jag inte att steffo fick ut för det) det flöt på så jäääävla bra, tror steffo har saknat mig lite hehe... Det som är så bra är att när jag får mina motgångar med totte (vet att det kommer bli några) så kan jag bara rida en sväng på steffo, så vet jag att jag faktiskt kan rida :)

Letar sadel för fullt till Totte med, så om någon vet en bra helst billig sadel med utbytbar bom så hör av er till mig! Men går det att ändra bomvidden så får det självklart kosta lite mer också!



jag har trillat dit, jag har fallit, men jag har vaknat!
det är så skönt att jag äntligen börjat inse att jag faktiskt
måste ta hand om mig själv i förstahand!
jag kan inte må bra med någon annan om jag inte mår bra själv,
men jag hoppas att vi kan lösa detta och jag vet att vi kan!

vi har ju redan fått det bevisat att vi inte kan vara utan varandra......

söndag 17 juli 2011

You turn this world around

Så kul det är när nästan alla mina vänner är ute och festar och en annan är i ett helt annat land. Kul det är när jag ska upp klockan 6 imorgon och jobba, ännu roligare är det ju när jag vet att jag verkligen inte kommer kunna sova inatt.. Och det jobbigaste är att det är så sjukt kallt inne i min systers rum, där jag nu har bosatt mig för några dagar framöver! Jag vill ha lite värme tack. ääääääääh


The moment I met you
That moment I forgot about everything I've been through.
 

fredag 8 juli 2011

ldjds

åh jag blir så ledsen på vissa människor.. Förstår inte varför folk inte kan tänka!? En dagen hit och andra dagen dit! Och folk undrar varför jag är konstig? Vissa borde verkkligen få testa leva mitt liv i några dagar så kanske man kan förstå, blä jag orkar inge mer.

ska snart i väg till Hannah och dricka lite, är ju min sista lediga helg så lär ju passa på!
Men nu är det iaf slut, orkar inte ens bry mig nå mer.. Jag kan inte leva så här längre, tack och hej!

onsdag 6 juli 2011

Är sjukt förbannad!

Vidriga äckliga människa! Hur kan man vara så jävla dum i huvudet!? Hur kan man njuta utav att skära sönder dessa hästar? Fan jag är så jädra rädd, men bara stallet är klart så får mina prinsar komma in! Men det kanske inte stoppar heller eftersom han tydligen går in i stallen också... Usch det är obehagligt när det bärjar hända runt omkring en.. Jag hoppas att någon får tag på dig tillsut och plågar dig riktigt jävla långsamt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag försöka bli av med min ilska genom att ta en kalldusch. Sen får jag se vad som händer, Hoppas ju som vanligt på det bästa :) hihi

Vill ju verkligen inte att det ska hända mina fina något...