lördag 26 februari 2011

Fiesta

Skulle egentligen ha setat hemma nykter ikväll men det blev ändrade planer = onykter!!! Så ska göra mig iordning sen tar jag med mina 3 apor och vandrar en våning upp till Victoria :) David har åkt i väg till Grönges på fest hos krickan, atntar att vi kommer träffas senare, eller hoppas det iaf!!
Ännu en kväll räddad, hörs nog imorgon pusshej



fredag 25 februari 2011

Fredag hela veckan

Väntar på David, han slutar nog jobbet aldeles straxt! Sen åker vi hem till hans mamma och hälsar på :) Det är alltid lika trevligt. Idag har jag inte gjort något speciellt.. (som vanligt då) haha! Skickade iaf in en annsökan till Rusta, hoppas jag kan få svar! Vill verkligen ha ett jobb nu..

Mamma är på Göteborg Horse Show, jag är lite avis!!! Vill också åka dit..
Men får jag ett jobb så kan jag ju åka till alla ställen jag vill.
Imorgon ska jag iaf åka upp till min plupp-häst! ♥

Ihelgen händer nog inget speciellt, har inte riktigt bestäm om jag är sugen på att dricka eller inte.. David ska ut på lördag men vet ju som sagt inte om jag är så sugen! Men jag är öppen för förslag mina vänner ;) Hör av er om ni har något förslag!! Nu ska jag snart göra mig klar och hoppas på att david kommer snart, CYA!

torsdag 24 februari 2011

Torsdag

Idag är en sån här dryg dag när jag nästan är ensam hela dagen, david kommer inte hem förens typ 9 ikväll.. Så idag får jag uderhålla mig själv! Hade tänkt städa lite, kanske ut och gå en promenad om det blir varmare! Tänker inte pallra mig ut i -20.. Det är lite för kallt.

Nu ska jag ta och äta lite frukost och kolla på mitt favorit program Hem till gården, det är så töntigt så att det blir bra! haha. Hörs kanske senare!


Längtar efter mina syskon ♥

tisdag 22 februari 2011

We are all born superstars

För det första har så sjukt tråkigt.. David har vart borta hela dagen och kommer inte hem förens ikväll och jag håller på att gå in i väggen! haha. Och då har det bara gått några timmar, hur skulle jag klara mig ensam i typ en vecka!? Ne, det skulle inte gå.. För det andra så är så grymt partysugen, eller mer vinsugen!! Har gått och sneglat på min vindunk hela dagen, men har intalat mig själv att jag inte ska dricka något.. Är det okej att sitta själv en tisdag eftermiddag och dricka vin? Som jag känner nu så är det okej! Nu taggar jag mig själv med lite musik och hoppas på att david kommer hem snart innan jag har slurpat i mig allt vin.. haha!


Saknar mina vänner som är i Norge, varför ska ni vara där för? :(
Kom hem ist...

måndag 21 februari 2011

SÖKER JOBB

Har precis sökt 6 nya jobb, nu hoppas jag att jag kan få svar ifrån ett iaf..
Vore ju liksom trevligt om man kunde få lite respons.. Dom kunde ju aif skriva att dom inte är intresserda eller något. Börjar bli drygt att bara vänta.. Men Men, jag söker ju iaf, det är bra det!

Nu är det dags att börja med maten tillls David kommer hem.
På återsende, hehe! Puss
Fina du ♥

lördag 19 februari 2011

Lördagsmys

Är proppmätt efter davids goda mat som han lagade!! Han är så duktig :)
Snart ska vi mysa till en film och lite godis, Hoppas alla får en myyysig kväll!


Jag älskar dig

hallå i stugan!

Sitter och fördriver tiden men att varva mellan datorn och teen mom på tv'n. David är på gymmet och jag ska väl ställa mig vid disken snart, tur att någon får göra det roliga iaf.... ;)

Imorgon fyller min syster år också, hela 15 år!! Tycker det kändes som jag var 15 nyss... Tiden går aldeles för fort. Kanske uppdaterar senare, om det händer nått kul. CYA

torsdag 17 februari 2011

Helt slut

Åkte ju som sagt upp till steffo idag, mamma hade redan fixat allt så jag bara kunde rida! dock var han redan inne när jag kom.. tyckte det var lite tidigt, men men :S Det var skönt att få komma upp till stallet en stund iaf. steffo var seg som en åsna i stallet, men efter han insåg att han skulle få ut och galoppera blev han heltplötsligt en galen vildhäst, ett under att jag höll mig kvar!!! Galen ponny!

Har nyss cyklat ner till MM och köpt glass åt mig och min pojkvän som vi ska mysa med ikväll till filmen 1000 gånger starkare, bara för att han har fått helg idag ♥


Mys i stallet ♥

dom senaste dagarna

har jag faktist inte gjort så mycket! I fredags blev det ju utgång, och som jag skrev innan så var jag så taggad och då brukar det ju spåra, och såklart gjorde det ju de.. Har bara suddiga minnen från kvällen! haha. Sen har jag inte gjort nå mer, typ bara slappat som vanligt. Eller jag och David åkte upp till borlänge på söndagen men jag hittade inget, köpte ett par örhängen det var allt! Och i Måndags var det alla ♥-dag, jag fick en parfym av david, den luktar jätte gott :) Kan visa upp den senare! Jag var dock lite mer kreaktiv och köpte rosor och blåste upp ballonger osv.. hah ;) Sen var det slut på mitt roliga liv, har inte gjort så mycket mer än sådär..

Idag ska jag åka upp till min ponnyskrutt! Funderar på om jag ska ta en ridtur eller bara göra lite "lydnadsövningar" med honom.. Nu när vi har en transport så kan jag äntligen börja lastträna honom och då behövs det lite lydnad från honom.. Han är ju inte riktigt den här hästen som man släpper vid rampen så går han in i transporten själv ;) Lovar att uppdatera när jag är hemma från stallet! CYA 


 

onsdag 16 februari 2011

Väligt dålig uppdatering

Har inte haft någon lust att skriva något men nu känner jag att det är dags.. Ska skriva om allt som har hänt dom senaste dagarna när jag kommer hem, om det ens finns något att skriva har ju inte gjort så mycket men något ska jag väl kunna skriva för er ;)

Just nu sitter jag och David hemma vid hans mamma och är barnvakt åt världens gulligaste Joakim :) hörs sen när jag kommer hem! Puss

fredag 11 februari 2011

party!

Sitter och väntar på mina vänner, sen är det party! :D Är riktigt taggad, men det är ju dock då det brukar spåra så jag får väl tagga ner lite :( David har åkt i väg till rasmus så ikväll blir det en tjejkväll och sen underbar! :)

Iförrgår var jag ju och "provred" en häst som nina har köpt, GUUUUD vilken häst alltså!! vilka steg, shit jag höll på att studsa ur sadeln, vilken känsla alltså,  ändå red jag max 20 min! Så ihelgen så vi komma överns om vilka dagar jag ska få rida henne, Madam som hon så fint heter :) LYCKLIG!



PS. söker skjus till ikväll, hör dig på 072-7260444 om du kan köra :) Tack på förhand


onsdag 9 februari 2011

Friends for evvvvva

Igår tillbringade jag nästan hela dagen i Borlänge och Falun med mina två bästa vänner, som är hemma från Norge! Har saknat dom såå ♥ 

lördag 5 februari 2011

Herregud

Fick nyss lite kli när jag läste på expressen, "första genrepet - då föll melodifestivalens programledare Marie Serneholt"  Men alltså VEM FAN BRYR SIG!? Herregud, finns det inga vettigare nyheter att berätta än att hon ramlade? Det är just när man läser sånt här man verkligen är glad över att man inte är känd.. Man kan ju inte göra något "misstag" utan att hela sverige vet om det, typ 1 timme senare.. Sjukt tycker jag!

Men till något helt annat så imorgon åker vi ner till pappa och firar han sen efter det åker vi ut till Davids mamma och firar emma :) Känns som det kommer bli mycket firande nu i februari, alla fyller ju..

Men nu ska jag slita david från tv'n så vi kan gå och sova! Godnatt, puss


Finaste älskade du

torsdag 3 februari 2011

blodförlust

Sitter med en hårinpackning i håret och en ansiktsmask i ansiktet, har nyss stått i duschen i typ en halvtimme! Älskar att vi kan använda vattnet hur mycket vi vill utan att det kostar något extra. Men till en lite mindre rolig sak så har jag lyckats skurit upp hela hälen (!?!?!) när jag skulle raka benen.. Det kommer så mycket blod så att plostret inte ens fastnar :( Tycker inte om sånt här när jag är ensam..

men nu måste jag skölja av mig min inpackning och mask, haha ;) Sen ska jag börja laga mat åt mig och min karl :) CYA


 FREEEEESCH!!

tisdag 1 februari 2011

duktigt

Maten är straxt klar och david slutar om 10 min, jag är såå duktig :) Ikväll blir det Falukorv i ugn med äpplen sen hemmagjort mos till! Gött. Så nu är jag värd en liiiten paus innan D kommer hem! CYA

ridsugen

Idag mår jag lite bättre än igår, men halsen är fortfarande tjock så jag antar att jag kommer vara lite små sjuk hela veckan.. Men var iallafall förbi vid sibylla och lämnade in mitt CV, så nu håller jag tummarna för vill ha ett jobb nu!!! Snart ska jag inta possition i soffan och kolla på mitt nya favorit program - Hem till gården - haha!

vill ut och rida, tycker inte om att steffo står i skogen.. Måste alltid ha skjuss för att jag inte har nått körkort än, sen så vågar jag inte rida ut i skogen.. Saknar dom gamla vägarma, typ runt knutsbo tjärn! haha, då behövde jag aldrig vara rädd för att möta något stort och otäckt djur..

Skriver mer ikväll, puss