fredag 19 november 2010

you're still with me in my dreams

Försöker tänka klart men de går inte, försöker slappna av med de går inte, försöker hålla tillbaks tårarna men det går inte, försöker inse vad det är som har hänt men det går inte!

Skakar i hela kroppen, kan knappt skriva, jag vill inte skriva men jag måste skriva, jag måste skriva av mig, jag måste få det ur mig på något sätt.. Jag kan inte förstå vad det är som händer? Kan någon förklara för mig, VARFÖR, varför, varför, varför?? För jag kan inte förstå. Är han borta, är han inte borta?  Varför är han borta? Varför sa dom inget, varför ljög dom? Jag har så mycket obesvarde frågor... Jag vill ha ett svar och det är VARFÖR? Hur kan man vara så respektlös? Ni vet vad han betyder för mig, skulle inte jag få säga hejdå eller?

Jag fick reda på det här genom Facebook, är det så ni ville eller? Från att inte veta ett skit så ska han helt plötsligt tas bort.. Ni hade kunnat tagit upp telefonen, ringt och berättat som det var, inte ljugit!!! Hade jag aldrig sett på FB heller så hade ja ju aldrig kunnat sagt hejdå, jag hade aldrig fått chansen att se honom igen..

Min älskade häst, vad har hänt! De kan inte vara sant!? varför fick jag inte veta något? Jag kan inte ens förklara hur jag känner, det är nog bara hästmänniskor som riktigt förstår vad jag menar? Jag klarar inte det här, jag har ångest över att vi tog hem honom igen, det kanske aldrig hade hänt isåfall, de är mitt fel!





Min fina vita ponny, allt vi gjort tillsammans! Jag är så glad att jag fick den bästa tiden med dig, jag fick göra allt roligt med dig, du var min, spelar ingen roll vad som stod på papprena! Du var min, ingen annans.. Du finns alltid med mig, jag ska aldrig sluta tänka på dig! Jag älskar dig Shaman förevigt!

Ikväll tänder jag ett ljus för dig, vila i frid min ängel! <3




1 kommentar:

  1. Snälla Sandra tror du verkligen att vi skulle låta honom komma till himmelen om det hade gått att rädda honom? vi ville inte att han skulle plågas till döds. Om du vill kan du prata med atg i Borlänge så att du förstår att vi verkligen har gjort allt för vår älskade ponny.Du om nån borde veta vad han betytt för oss. Vi tog aldrig kontakt med er för ni visade ju inget intresse själva att hälsa på honom och vi skulle aldrig ha nekat dig att spendera tid med honom och det vet du mycket väl. Du måste också förstå att vi har haft många svåra månader när vi verkligen gjort allt för att rädda honom. Du får gärna ta kontakt med mig om du vill och som jag skrev vi kan åka till atg så att du förstår att vi inte har tagit hans liv i onödan. Du måste förstå att våran Sandra och även vi vill inte bli uthängda på facebook för nåt vi inte gjort.Jag hoppas att du tar kontakt så att vi inte ska behöva att gå och vara arga på varandra. Linda

    SvaraRadera