onsdag 18 maj 2011

@££€äsögfd####

mm vad roligt!!! Skulle laga stuvade mackaroner som jag längtat efter hur länge som helst, så jag pallarde mig ner till affären och när jag kom hem så satte jag på mjölken på spisen, men vad händer? JO allt kokar över och det var mjölk överallt och så hade det bränt fast på plattan... GUD SÅ KUL! Jag är ett riktigt jävla klantarsel alltså.. Blir så trött på mig själv ibland, så nu suger verkligen allt!!!!!!!!!!! Tänker nog snart gå och sova..

En bra sak var ju iaf att steffo var helt OK att rida idag, han blev ju lite halt sist jag red men tror det berodde på att hans ena sko satt lite knasigt, men nu är han nyskodd och bra! Vi tar också tillbaka våran gamla hovsalagre ola som vi haft förut också, tycker han skor steffo bäst, skönt det iaf! Imorgon ska han få åka transport igen också.. Är redan lite nervös, men hoppas han sköter sig lika fint som sist! Tycker inte om när han ska stimma så mycket...

Blev två varv på såret med Mandy idag också, troligtvis mer imorgon! Hoppas det.. Men nu blev det ett långt inlägg så tror jag sätter punkt här.



goooogle!

1 kommentar: