tisdag 31 maj 2011

Allt känns så fel utan dig

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

söndag 29 maj 2011

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Just nu känns det som att det inte går att få det mycket värre, allt rasar samman! Jag försöker att vara stark men faller lika snabbt igen. Jag försöker att stå på mig för att visa att jag är bättre, men nu går det inte längre.. Jag har försökt så länge nu, det känns i hela kroppen hur svag jag är. Allt har gått så snabbt, jag kan fortfarande inte förstå vad som händer. Jag vill bara vakna upp ur denna mardröm. Det är sjukt hur en människa kan få en att känna, hur kan man ha sån makt? Önskar ibland att jag var en tankeläsare så att jag kanske kunde förstå lite av allt som händer.

Att få vakna upp bredvid den personen man älskar varje dag är nog det underbaraste som finns. Att spendera varje dag tillsammans med varandra och sen helt plötsligt så ska man vara ensam, gå och lägga sig i en tom säng på kvällen och sen få vakna upp själv på morgonen är något jag inte klarar av just nu.. Nej jag klarar inte ens av att fortsätta skriva!

Is a house really a home when your loved ones are gone?


onsdag 25 maj 2011

ny låt, jappjapp!

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
All of our memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done


lördag 21 maj 2011

jag skulle unna mig att drömma

Då var det dags igen då, steffo ska åka transport idag igen! I torsdags gick han in på minder än 1 minut, både jag och mamma tappade hakan nästan!! Men idag ska inte mamma vara med, så idag får jag lösa det själv med Marion och hennes mamma, men det ska nog gå bra! :) Men är redan nervös, har vart nära till att spy flera gånger, man det kan bero på annat också......

Idag händer nog inte så mycket annat, Marion ska ju upp till räfsnäs och träna med steff, sen vet jag inte! David är på väg till Stockholm och ska hämta en ny bil ;) Så jag ska väl vänta på att han kommer hem så jag kan få mig en provtur! haha :D Sen så ska jag mysa till det!

You're fuckin' perfect to me!

onsdag 18 maj 2011

@££€äsögfd####

mm vad roligt!!! Skulle laga stuvade mackaroner som jag längtat efter hur länge som helst, så jag pallarde mig ner till affären och när jag kom hem så satte jag på mjölken på spisen, men vad händer? JO allt kokar över och det var mjölk överallt och så hade det bränt fast på plattan... GUD SÅ KUL! Jag är ett riktigt jävla klantarsel alltså.. Blir så trött på mig själv ibland, så nu suger verkligen allt!!!!!!!!!!! Tänker nog snart gå och sova..

En bra sak var ju iaf att steffo var helt OK att rida idag, han blev ju lite halt sist jag red men tror det berodde på att hans ena sko satt lite knasigt, men nu är han nyskodd och bra! Vi tar också tillbaka våran gamla hovsalagre ola som vi haft förut också, tycker han skor steffo bäst, skönt det iaf! Imorgon ska han få åka transport igen också.. Är redan lite nervös, men hoppas han sköter sig lika fint som sist! Tycker inte om när han ska stimma så mycket...

Blev två varv på såret med Mandy idag också, troligtvis mer imorgon! Hoppas det.. Men nu blev det ett långt inlägg så tror jag sätter punkt här.



goooogle!

måndag 16 maj 2011

FÖRKYLD!!

Dom senaste dagarna har vart väldigt bra! Fredagen bestod först utav kalas för min lillasyster Emma som fyllde 6 år, sen blev det grillat ute vid davids mamma och sen bestod kvällen utav lite film o mys! :) I lördags kollade jag på stadsloppet, både min bror och David var med och sprang! Sen på kvällen var hela "familjen" samlad hemma vid Amanda o Rasmus där vi grillade och spelade lite kort osv.. Väldigt länge sen var det men mycket trevligt vill jag lova!! Vi tänkte också göra anden i glaset eller vad det heter, meeeen det fanns någon som var lite feg för det hehe så det blev inget!

Har dock blivit dyngförkyld, känns som om jag har hostat sönder varje organ som finns i min kropp.. Hatar att vara sjuk.. Jag vill ju ut och rida och trääääna lite! Men har liksom ingen ork!!

Tonight I will love love you tonight
Give me everything tonight
For all we know we might not get tomorrow
Lets do it tonight
 

tisdag 10 maj 2011

underbart

Behöver inte skriva så mycket mer än att jag inte kan vara så mycket gladare än vad jag är nu!! Allt är så underbart, känns om att allt faller på plats just nu.. Låt detta vara för evigt :)







 ♥

lördag 7 maj 2011

Nej, låt det va som i en film

Mycket som händer nu, orkar inte skriva om allt! Just nu sitter jag och lyssnar på min nya favorit låt, älskar den verkligen!! Ikväll blir det vin och en jädra massa cigaretter känner jag! Kanske gör en uppdatering senare..


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va


torsdag 5 maj 2011

everyday, is a step away from you

Idag är en sån här dag då allt känns så bra, har sovit så himla bra hela natten! Vaknar upp lycklig men inser ganska snabbt att det kanske inte är så bra ändå.. Försöker göra det bästa utav situationen och le för mig själv! Försöker att låtsas som att allt är som vanligt, men verkligheten kommer ganska snart ifatt! Jag vill inte leva i den här mardrömmen nå mer.. Jag vill vanka upp bredvid din sida varje dag, jag vill vara lycklig med dig! ♥



Blir nått varv på spåret med amanda senare, sen får vi se vad kvällen bjuder på! Hoppas på film o mys!! :)

måndag 2 maj 2011

låååång dag

Tillbaka till verkligheten.. Har sökt en massa jobb nyss, skönt att ha gjort det iaf! Men imorgon är det väl bara att fortsätta, haha! Hoppas kunna få nå svar bara..

Tog mig en sväng upp till amanda och vi kämpa oss igenom två varv på spåret idag på dagen! Dock var det lite kallt och blåsigt, kom även lite snö/hagel/regn....? haha

Nu sitter jag här hungrig och uttråkad.. Sitter och hoppas på att det ska plinga till imobilen också.. Så man kan få känna sig lite glad innan dagen är slut.. :)


you make me happy

 Inatt är första natten på över en vacka som jag har kunnat somna lite halvt glad iaf!! Det var nästan så jag fortfarande log när jag vaknade.. Sjukt, hur en sån liten sak kan göra en så glad!? Och om jag kunde trolla så skulle jag trolla allting till rätta just nu.. You are my sunshine

nu ska jag ut och göra lite nytta, skriver kanske mer ikväll.. cya!