fredag 27 april 2012

happyyy

Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun


Nu är mina finaste älskade pojkar med mig överallt! Så fruktansvärt glad ♥

onsdag 11 april 2012

jag var 17 år........

Sitter och lyssnar på gamla spellisteor som jag har lagt in på youtube, haha! Sitter och ler för mig själv, för låtar jag lyssna på förr får mig bara glad och tänka på allt roligt som hände. Det är nästan snart 3 år sen jag lyssnade på dom här låtarna, hängde med mina fina vän amanda och var aldeles nykär.... hehe! Nu sitter jag här, 3 år efter och har nyss hängt med mina fina vän amanda och är fortfarande lika kääär i min fina, älskade D♥ Åh, vad jag är lycklig!

Åh ännu gladare blev jag eftersom mina aldeles egna party-norskar är hemma från norge! och åååååh vad vi ska spela 500 nu :))) Mastercheeeetaaa nr1.

älskar att åka i diket, typ.

coolatjejer_96

ännu_coolare_tjejer_96

 min fina älskade

looong time ago♥

måndag 2 april 2012

fina härliga dagar

dags för en liten uppdatering. Har jobbat hela helgen men idag så, såååå är jag ledig! Men trots jobb i helgen så blev det ändå utgång i Lördags med mina trogna vänner, vilket var riktigt trevligt! :) Har även hunnit aderss ändra så nu är jag inte längre skriven hemms hos mamma, och det känns bra! Ett steg längre. Ska bara ta och boka in en date med min kära syster så att jag kan få ut resten utav mina saker ur lägenheten också. Vill ha allt här nuuuu.

Annars så rullar allt på som vanligt, jag blir bara gladare och gladare och ännu gladare för att jag har världens bästa D ♥ ska försöka bättra mig att skriva, CYA!