tisdag 28 februari 2012

Ajjjjjj

Har sån sjuk huvudvärk så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen, jag orkar inteeeeee... Har vart en zombie hela dagen, jobbat öppning och sen hunnit med en fika med mina vänner! Just nu kollar jag på "i used to be fat" och får lite motivation till min träning, så nu ska jag alldeles straxt ta mig an bollen. Usch, vill inte ställa mig på vågen heller, har nog gått upp alldeles för många kilon sen jag kom hem från Norge!!!! Ångest :( hejdå

torsdag 23 februari 2012

Vårstädning

Har precis vårstädad lite i lägenheten, vädrat mattor osv. för nu känns det som vår :) Drukigt lite kaffe och bara myst! Älskar sånna här dagar, vill ha mååång fler sånna. Ska snart ta och gör mig lite i ordning och invänta D, sen får jag se vad restan utav timmarna innan jobb har att erbjuda :) CYA!

Vårt senaste inköp, LOVE!
 Fettisdagen, bestod utav semla semla semla semlaaaa

 bild från piratfetsen, ska lägga in lite mer bilder sen

onsdag 22 februari 2012

dör lite lätt..

håller på att kolla på hundar på blocket- jag S K A ha en! Men hur ska man kunna bestämma sig för vilken hund man "vill ha" alla är ju så sjukt söta. Skulle kunna köpa flera stycken bara för att.. Men det går ju inte, måste ju också rätta mig lite efter mannen i huset ;) Men ååå vad jag vill gosa med en hundbäbis nu!!! Eftersom jag inte har någon hästbäbis längre :(

Snart kommer också david hem med en ny kaffemaskin, då ska det drickas coffeee, choklad och myyysas :)))) mm, vilken tur jag har. Imorgon väntas storstädning av lägenheten (eftersom jag inte orkade ikväll) innan det blir dags för ett kvällspass på jobbet! Puss ☺♥

fredag 17 februari 2012

onsdag 15 februari 2012

segare än segast

fortsätter min inställning på att jag börjar bli sjuk. känns som om jag skulle kunna somna ståendes.. Har inte orkat diska eller städa eller något. blä! Snart börjar jag jobba, så får hoppas jag inte somnar på jobbet ikväll då skulle det ju bli lite KATAstrof.

Min nya halsduk. L O V E

tisdag 14 februari 2012

Tror jag börjar bli sjuk. Frös så jag hoppade i badet en sväng, illa när man till och med somnar där! Nu ska jag snart ta och laga lite alla ♥- dag mat :) mys!

lördag 11 februari 2012

I bet you wanna know

You the one that I dream about all day
You the one that I think about always
You are the one so I make sure I behave
My love is your love, your love is my love

Baby, I love you, I need you here

Give me all the time
Baby we meant to be
You got me, smiling all the time
 ♥

fredag 10 februari 2012

Some die young, but you better hold on

Ger en liten snabb uppdatering. jag jobbar på som aldrig förr, så får hoppas på en mycket bra lön sen!! Har träningsvärk så det bara skriker om det i benen och rumpan, springer runt på jobbet hela dagarna med mina super skor haha. Men det är ju bara ett plus att man kan "träna" samtidigt som man jobbar. Känns, det kan jag lova att det gör iaf.

Idag (eller igår, eftersom kl är över tolv) fyller min pappa år, så grattis igen till honom :) Nu ska jag ta och göra i ordning lite Te och mackor till min gos som snart anländer hem  från jobbet bye!